Forretningsmodellen – 3 gange genanvendelse

Vi sælger brugte kontormøbler, især el hæve sænke borde, kontorstole og konferencemøbler, fra de mest anerkendte producenter og i top stand.

Alle vores møbler bliver testet, kvalitetssikret og professionelt  rengjort, inden de sælges videre med et års fuld garanti. Før afsendelse eller afhentning tjekker vi varen igen for din garanti. Fordi vores brugte varer er på lager er de klar til hurtig levering med fragtmand eller afhentning.

Et bæredygtigt marked for kontormøbler

3R Kontor ønsker at skabe et mere bæredygtigt marked, når det kommer til køb og salg af kontormøbler. Samtidig vil vi sikre, at det bliver en god forretning for alle parter.

Flere og flere virksomheder, store som små samt offentlige institutioner, finder det interessant at købe brugt kvalitet som et alternativ til at købe nye kontormøbler af svingende kvalitet.

Nye Kontormøbler

Vi sælger også nye kontormøbler – og giver gerne et bud på dine brugte møbler som en del af en samlet handel.

Skønne mennesker, fantastisk service og ikke mindst fremragerende produkter – et helt igennem genialt koncept som på det varmeste kan anbefales!
Mark Gregersen

3R KONTOR

Vores mission er at gøre det godt og gøre godt for andre. Vi ønsker at tage et medansvar for den verden, som vi alle er en del af. I forhold til miljøet og vores medmennesker 

Ansvarlighed og medmenneskelighed

Vores kerneværdier er ansvarlighed og medmenneskelighed. Vores mål er at gøre det godt og samtidig gøre noget godt for andre samt vores omkringliggende miljø.

Vi er en økonomisk og bæredygtig virksomhed. Og vores regnskab tager udgangspunkt i den tredelte budlinje:

Profit (økonomi, som vi kender det)

People (socialt ansvar)

Planet (miljøansvar)

Det som motiverer os, når vi går på arbejde, er skabe noget som giver mening – noget som er langt større end penge.

Donationer – en del af 3R Kontors forretningsmodel

“Jeg synes, det er et fantastisk initiativ. Vi er meget hårdt ramt på økonomien på grund af besparelser, og skolen har svært ved selv at købe møbler i den stil.”

Lauge Solgaard, Teknisk serviceleder på Bavneskolen i Hasselager

Inden for det seneste år har 3R Kontor doneret møbler til mere end 100 forskellige skoler og institutioner rundt omkring i Danmark.

Mere end 400 har allerede tilmeldt sig vores donationsmail. Vil du også have direkte besked ved næste donationsrunde, så tilmeld dig nu.Lad os holde kontakten