Med mere end 17 års erfaring er RelationMedia, leverandør af shopper promotion services, en solid spiller på markedet. Vedvarende fokus udad med henblik på kontinuerlig tilpasning til markedet kombineret med gode værdier inhouse som blandt kommer til udtryk ved meget højt informationsniveau og medarbejderinvolvering er blot nogle af succesfaktorerne.

Hos RelationMedia i Skanderborg er der travlt. Og som det eneste full-service bureau i Danmark, hvilket er karakteriseret af et solidt kendskab til FMCG-markedet, er opgaverne i virksomheden meget forskellige. RelationMedia består i dag af tre afdelinger. Promotion som planlægger og gennemfører varedemonstrationer for større producenter, samt uddeler vareprøver på fx banegårde og festivaler med henblik på at brande nye produkter. Og skal markedsføringen tilføres mere oplevelse, er det afdelingen Greenhouse som træder til. Her løser man hele designopgaven – fra de større rammer for eventet til udarbejdelse af koncept og POS materiale (point of sale) som fx bannere, brochure etc.

Den tredje afdeling hos RelationMedia er Field Service. Konsulenter tilknyttet denne afdelinger har opgaver som spænder fra mystery-shopping, indsamling af data, prissammenligninger, opfyldning af varer på hylderne etc. Mette Ebert, Driftsdirektør fortæller; ”kørende servicekonsulenter outsources typisk til os, fordi vi dermed overtager al personaleansvar, al servicering i forbindelse med varer og brands ude i butikkerne, og også holder hånd i hanke med at konsulenternes servicemål opfyldes til kundens fulde tilfredshed. Kunden kan spare en del ressourcer hos sig selv ved at skubbe en hel service-afdeling over til os. Samtidig har vi en solid indsigt i markedet og dets tendenser, hvilket gør os til en god sparringspartner, som gerne udfordrer vores kunders idéer om, hvor de skal prioritere”.

Da service i dag er en central konkurrenceparameter, tilbyder RelationMedia også exit målinger. Mindre interviews af kunder ved udgangen skal kortlægge, hvordan de oplever den enkelte forretning. Oplysninger som bruges til yderligere optimering på et konkurrencepræget marked, hvor kunderne oftest efterspørger både en god pris og høj service.

Samarbejde baseret på ens principper

Med travlhed i en virksomhed følger tit udvidelse af medarbejderstaben. Og antallet af medarbejdere hos RelationMedia er støt stigende. Heraf opstod behovet for ekstra møbler. Da RelationMedia i april måned 2016 stod over for at skulle indkøbe 10 nye hævesænke skriveborde, fik de også et tilbud fra 3R Kontor. Prisen lå 50% under de øvrige udbydere.

Mette Ebert fortæller; ”vi blev selvfølgelig meget overraskede og en anelse skeptiske, men god og faglig dialog samt mailkorrespondance med beskrivelse og fotos af møblerne gjorde os trygge nok til at indgå en aftale”.

Pris og kvalitet var en afgørende faktor for RelationMedias valg af 3R Kontor som samarbejdspartner. Men lige så vigtig er tanken om genanvendelighed. Et fokus man også finder hos RelationMedia, som derfor kun anvender genbrugskarton til alt trykt materiale.

Når service og smil følges ad

Grundet leveringstid på møblerne indgik RelationMedia og 3R kontor en aftale om lån af møbler, indtil de nye blev leveret. ”En fantastisk service som vi fik uden beregning. Og da de bestilte møbler ankom, blev de leveret af to smilende mænd fra 3R kontor. Hurtigt og uden gener for vores ansatte udskiftede de møblerne. De kendte deres opgave og løste den let og effektivt”, fortæller Mette Ebert.

”Og så bliver jeg bare ekstra glad, når jeg læser, at 3R Kontor igen har doneret møbler til Røde Kors etc. – det er ikke bare tomme ord og markedsføring, men et oprigtigt ønske hos 3R Kontor om at gøre en forskel”, slutter Mette Ebert.

Om RelationMedia

RelationMedia har hovedkontor i Skanderborg, hvor der pt. er ansat 32 funktionærer. Hertil er tilknyttet ca. 800 freelancere til at løfte opgaverne omkring demo, og udlevering af vareprøver, eventafholdelse og field opgaver. Profilerne findes i alderen 20-80 år og tæller både studerende, fleksjobbere, pensionister osv. for derved altid at kunne matche produkt med rette profil. Deres samarbejdspartnere findes i hele Europa med særligt fokus på Skandinavien.

Besøg RelationMedias hjemmeside